Sedan 2015 driver jag en enskild firma, Alexandra Davidsson. Det utvecklades under tiden jag var arbetssökande efter mitt fellowship på FN i Rom och av idén att erbjuda behandlingar för minskad stress och ökat välmående genom t ex mindfulness och meditation, samt coaching till privatpersoner.

Mina värderingar bottnar i ett holistiskt synsätt på livet som vi lever, och för mig och många andra är t ex våra jobb inte bara ”jobb” utan en del av dem vi är som påverkar våra liv i största allmänhet. På samma sätt påverkar våra privata jag vår arbetsförmåga. Jag hittade viktiga grundstenar till självutveckling och välmående som ung tonåring och valde att starta ett bolag utifrån det.

Idag har företaget utvecklats till försäljning av tjänster i form av coaching, CV-hemsidor, konsultverksamhet i ledarskapsutbildningar, mental träning, föreläsningar eller föredrag, meditation och mindfulnesskurser, samt organisationsutveckling m.m. via konsultuppdrag.

I och med att min huvudsakliga syssla som Generalsekreterare för Medveten Konsumtion har en heltid som motsvarar 80% finns det alltså möjlighet för mig att engagera mig inom annat.

Hos mig kan du alltså beställa din egna personliga CV-hemsida, boka mig som moderator eller föreläsare, eller kanske behöver din organisation in en konsult med mina kvalifikationer för ett kortare uppdrag? Välkommen att kontakta mig!

oktober 26, 2017